T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi

Nasıl Muayene Olurum/Nasıl Randevu Alırım

Güncelleme Tarihi: 25/10/2019

• Hastanemizde poliklinik hizmeti sabah 08:30-12:00 ile öğleden sonra 13:00-16:00 arasında verilmektedir.
  • Hastanemizde 24 saat hizmet verilmekte olup saat 16:00 dan sonra acil nöbet hizmeti devam etmektedir.
  •  Poliklinik Muayenesi için Hangi Belgeleri Getirmeliyim?
  •  SGK' lı (Bağ-Kur, SSK , Emekli Sandığı )Hastalar için
  • T.C Kimlik Numarası bulunan kimliklerini (nüfus cüzdanı) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • Çalışan Memurlar ve Bakmakla Yükümlü Olduğu Yakınları;
  • Yeşil Kartlı Hastalarımız;
  • Yurt Dışından SSK'lı Olan Hastalarımız;
  • T.C Kimlik Numarası bulunan kimliklerini (nüfus cüzdanı) ve SSK İl Müdürlüğünden aldıkları YUPASS numarası yazılı belgenin onaylı fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • Gazi Hastalarımız (Sosyal Güvenliği Olmayan);
  • Gazi Karnelerini ve T.C Kimlik Numarası bulunan kimliklerini (nüfus cüzdanı) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • Gazi Hastalarımız (Bir Sosyal Güvenliği Olan);
  • Bağlı oldukları sosyal güvenlik mevzuatına uygun şekilde gelmeleri ve T.C Kimlik Numarası bulunan kimliklerini (nüfus cüzdanı)  yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Ayrıca :
  • MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) 182 nolu telefonu arayarak yada MHRS web sayfasından online randevu alarak muayene olabilirsiniz.